Moje iskustvo sa lekovitom kombuha gljivom

Moje lično iskustvo sa ovom gljivom je veliko. S obzirom da bolujem od tumora dojke. Pretrpela sam kako kažu i sito i rešeto. Godine 2017-este u maju mesecu saznajem da bolujem od ove tzv ne izlečive bolesti. Glava i telo su mi u haosu. Neznam gde se nalazim.

Put pod noge od jednog do drugog doktora trećeg petog. Dospela sam u Kamenicu. Tu mi je rađena biopsija dojke. Mogu vam reći da nije baš prijatno. Ali ok žene sve pretpe pa ću i ja. Ludo iščekivanje da rezultati stignu na kućnu adresu. Trajalo je to tako dva meseca. Stigli rezultati i saznanje da bolujem od tumora zloćudne prirode.

Mislim znala sam i sama da bolujem od te bolesti jer i kod mene u porodici majka je bolovala od istog ali se predala. Imala je samo 38 godina. Ja sam sa 38 godina počela borbu i neću da pokleknem. I tako počela sam u oktobru mesecu primati AC terapiju. Od nje su se stvorile velike posledice. Izgubila sam kosu, dlake, nokti su se deformisali. Užas. Mučnine, vrtoglavice, gubitak leukocita. Svašta nešto.

Posle te mukotrpno terapije dobila sam još jednu turu hemioterapije tzv Docetaxel. Nakon tih terapija usledila je operacija. Posle operacije kažu čuvaj se koliko možeš a da ne oslabi imunitet.

Pronašla sam ovu gljivu ona mi je davala snagu, jačala mi imunitet. Sad je koristim i pravim od nje lekovito sirće koje je dobro za salate i mnoga jela.

Da li je ovaj članak bio koristan? Prijavite se na newsleter i dobijacete nedeljne top članke na mail!

Komentari

Morate imati nalog kako biste komentarisali

O autoru teksta
Poslednje dodato
Jun 3, 2019, 6:49 PM - Maša87
Jun 3, 2019, 6:48 PM - Maša87
Jun 3, 2019, 6:45 PM - Maša87
Jun 1, 2019, 6:06 PM - Maša87
Jun 1, 2019, 6:05 PM - Branka